Tagasiside kasutajate kohta
Moderaator: Juhtkond
Tagasiside kasutajate kohta
Ajasid kellegagi bisnisit, läks hästi, või halvasti? Anna teada, kiida või laida!
Daffy-Selle mehega võimalik igas asjas kokkuleppele jõuda, lisaks normaalne hind ja sõbralik suhtumine. Asjad pannakse kiiresti teele. Kvaliteet, super.
kaupsss-Selle vennale igasugu kraami müüdud, lisaks tema kaudu ka tellitud, ei ole pidanud pettuma. Postitab suhteliselt kiiresti asjad teele.
realystic
Ahwike-Selles vennas pettuma ei pea, muhe äripartner.
Rock-Kui lubab, siis teeb, siiani kõik hästi sujunud.
Hetkel vist kõik.

kaupsss-Selle vennale igasugu kraami müüdud, lisaks tema kaudu ka tellitud, ei ole pidanud pettuma. Postitab suhteliselt kiiresti asjad teele.
realystic

Ahwike-Selles vennas pettuma ei pea, muhe äripartner.

Rock-Kui lubab, siis teeb, siiani kõik hästi sujunud.
Hetkel vist kõik.

Roosa käigukanginupu gäng
Räägin siis ka omad kogemused ära:
Tambet(Rock): Tellisin tema kaudu Jaapanist mudeleid; kõik käis väga meeldivalt ja kiiresti. Venitamist ega muid ebameeldivusi polnud. Ja tema puhul sai kindel olla, et aus kaup, sest pani ostut¹eki ka kaasa. Esimene seda tüüpi rahaline tehing ja siiamaani ka meeldivaim.
Ramon(Realystic): Kaubad said põhimõtteliselt tehtud, aga kohati läks (nagu vanarahvatarkus juba ütles) nagu tigu mööda märga m*nni.
Kaupo: Kõik tundus suhteliselt korralik, kaup saadeti järgmisel päeval ära ja kõik oli korras.
Tambet(Rock): Tellisin tema kaudu Jaapanist mudeleid; kõik käis väga meeldivalt ja kiiresti. Venitamist ega muid ebameeldivusi polnud. Ja tema puhul sai kindel olla, et aus kaup, sest pani ostut¹eki ka kaasa. Esimene seda tüüpi rahaline tehing ja siiamaani ka meeldivaim.
Ramon(Realystic): Kaubad said põhimõtteliselt tehtud, aga kohati läks (nagu vanarahvatarkus juba ütles) nagu tigu mööda märga m*nni.
Kaupo: Kõik tundus suhteliselt korralik, kaup saadeti järgmisel päeval ära ja kõik oli korras.
Värske negatiivne elamus siis kasutajaga DC-ICE.
tema arvas et võiks tellida ebayst n.ö. "kärgveljed".
tulen siis foorumikaaslasele vastu et davai, tellime!
tellimus tehtud ja invoice meili peal jään siis raha ootama, aga kulla henryt ei kuskil.
möödub nädal...
"Henry maksad?"
"ei pole hetkel raha mihkliga oli selline teema..."
Ma ei ole mihkel!
Maksan siis omast rahast veljed ära et mitte negatiivset feedbacki ebays saada...
Möödub päev...
"Henry maksad?"
"selle nädala jooksul!"
Jään siis ootama !
tema arvas et võiks tellida ebayst n.ö. "kärgveljed".
tulen siis foorumikaaslasele vastu et davai, tellime!
tellimus tehtud ja invoice meili peal jään siis raha ootama, aga kulla henryt ei kuskil.
möödub nädal...
"Henry maksad?"
"ei pole hetkel raha mihkliga oli selline teema..."
Ma ei ole mihkel!
Maksan siis omast rahast veljed ära et mitte negatiivset feedbacki ebays saada...
Möödub päev...
"Henry maksad?"
"selle nädala jooksul!"
Jään siis ootama !

Hardi-sai talle ühtteist tellitud, ülekandega probleeme ei olnud, asi käis koheselt.
Jurmola-täpselt samad sõnad, sai tiba kraami tellitud, ülekanne tehti koheselt, mingit vingumist ega midagi ei olnud.
Eero-lisaks sellele, et ta on mu hea sõber, sai temaga tehtud ka ärisid ja tellitud kraami. No ma ei usu küll, et see vend petta suudaks.
Jurmola-täpselt samad sõnad, sai tiba kraami tellitud, ülekanne tehti koheselt, mingit vingumist ega midagi ei olnud.
Eero-lisaks sellele, et ta on mu hea sõber, sai temaga tehtud ka ärisid ja tellitud kraami. No ma ei usu küll, et see vend petta suudaks.

Roosa käigukanginupu gäng
Peab ka tunnistama sinu kohta, et väga head kogemusedBlack66 kirjutas:Hardi-sai talle ühtteist tellitud, ülekandega probleeme ei olnud, asi käis koheselt.

post käis kiirelt, suhtumine ka vägahää ja abivalmis