Aktiivsus
Moderaator: Juhtkond
Olen natuke mõelnud ja jõudsin järeldusele, et miks mitte teha siia see alafoorum kus võib näidata valmis mudeleid( mitte iga teema eraldi vaid meet-ina) Ennem on räägitud, et mudeleid on liiga vähe. Kui vaadata nüüd neid teemasid siis on seal väga palju nissaneid, BMW-si, Chevysid ja arvatavasti veel palju muid mudeleid mida ehitatakse. Niiet miks mitte teha see alafoorum, kuna mudeleid ehitatakse ja neid koguneks sinna ikka korralikult. Aktiivseid mudeli ehitajaid ikka on ja ka kõik teised kes teevad mudeleid ageglasemini teevad ikkagi mudeleid mis saavad kunagi valmis 

Millest sa seda järeldad ?Black66 kirjutas:Nagu näha, siis Galerii alafoorum ennast ei õigustanud.
Teeme katse:Black66 kirjutas:Meil on täiesit normaalselt toimiv süsteem ning kes tahab vaadata mõnda valmismudelit, siis alati on see võimalik ju vastavast teemast välja otsida, seega ei näe ma absoluutselt mingit mõtet asjal.
Tahan ülesse otsida kasutaja VwBoy Subaru pilte. Kuidas käituda ?
Variant 1.
Kasutan otsingut ( mina sellega ei leidnud) või lappan kõik vanad teemad läbi.
Variant 2.
Lähen galeriisse ja vaatan sealt.
Proovige nr.1 variant ära, võtke aega, palju läheb aega õige Subaru ülesse leidmiseks:roll:
Galerii alafoorum on vabatahtlik ja mõeldud kõigile, nii vanadele olijatele, uutele kasutajatele ning ka lihtsalt lehe külastajatele