Uue võistluse ideed

Moderaator: Juhtkond

Vasta
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

Postitus Postitas Black66 »

Minu jaoks seab kah just piiri see, et peab scratchbuildima. Kui head ideed ning toorikut ei ole, siis pole mõtet eriti lolli mängima tulla kah. :wink:
Eks neid oob võistlusi tuleb kah, täpsemalt siis kui eksootiku ehitamiseks läheb. Ega see siis viimane võistlus ei ole. :)
Pilt
Roosa käigukanginupu gäng
realystic
Site Admin

Postitus Postitas realystic »

mats36 kirjutas:Aga mis stiilis peab tegema? Mõtlesin selle all kas OOB või Scratchbuild või vabatahtlikult mida hing ihaldab?
Ehitamiseks ainult üks reegel - Mitte OOB
siim123

Postitus Postitas siim123 »

Daffy kirjutas:
siim123 kirjutas:Aga võiks nagu mingi teise võistluse sellise ka teha, et ei tee mingit "kratsimist". Et rõhku oleks nagu pandud värvimise puhtusele ja detailsel värvimisel. Ma usun, et siin foorumis oleks ikka selliseid, kes ei taha väga plastiku "sügamisega" jännata. Mina ntx osaleks suht kindlalt siis.
Mis sa tõesti arvad, et kui keegi "kratsib" siis ta kohe värvib kehasti w? :? :shock:
Kvaliteeti hinnatakse ju niikuinii... see ju esmane asi.
Väljendasin ennast valesti. Tahtsin öelda, et oleks selline võistlus ka, kus peab tegema OOB mudeli.

Võiks ju tegelt olla 2 võistlust: kes tahab, valib OOB, kes tahab valib Scratchbuildi ja võib ka mõlemas osaleda(muidugi mõlema võistluse jaoks oma mudel). Muidugi otsustage ise, mis teete, see oli minu idee lihtsalt.
rnkx

Postitus Postitas rnkx »

Ja siis kummaski võistluses 2-3 osalejat ja kõik saavad auhinna?
-kaspar-

Postitus Postitas -kaspar- »

See oleks jah natuke mõttetu. :roll:
DC-ICE

Postitus Postitas DC-ICE »

-kaspar- kirjutas:See oleks jah natuke mõttetu. :roll:
Agree ;)
kaupsss
Jõulutont

Postitus Postitas kaupsss »

Herr Realystic siin rääkis, et osalemistasu võib ka hiljem maksta, et kes lubasid osaleda tehke teema ära! :wink:
Vasta