Uue võistluse ideed

Moderaator: Juhtkond

Vasta
realystic
Site Admin

Uue võistluse ideed

Postitus Postitas realystic »

Laske mõttel lennata, mis teemal teha uus võistlus, vaja oleks mingit kindlat kriteeriumit, mudelit või midagi, et hindamine oleks lihtsam ja võistlus ausam (nagu spc mazda mx-5 võistlus, baas oli sama, aga tulemused erinevad nagu öö ja päev)

Ise pakuks mingit siukest varianti, et jaapanist mingi 1000yen mudel, ja siis kõik ehitavad seda, aga mis mudelit oleks kõik nõus ehitama 8)
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

Postitus Postitas Black66 »

Ilmselge on see, et kui see on riis, siis mina ei osale. Mitte et mul riisi vastu nüüd midagi väga oleks. Lihtsalt, lubasin endale, et lähima 5 aasta jooksul ühtegi jaapani marki autot kapile ei pane, st ei ehita. Ilmselt kaotate sellega üpris palju osalejaid, kui panete kriteeriumi peale. Meie foorum juba on kord selline, lõhestunud. Riisid versus usaraud.

Nothing personal. Lihtsalt natukene mõtlemisainet teile. :wink:
Pilt
Roosa käigukanginupu gäng
realystic
Site Admin

Postitus Postitas realystic »

Seda küll, aga seda oli näha, kui raske on hinnata kui kõik teevad täiesti erinevat teemat, peakski valima mingi kahtlase, "süütu" automargi mida kõik oleksid nõus ehitama :lol:
Valtu500

Postitus Postitas Valtu500 »

Ehk mingi võidusõidu teema,mina teeks hea meelega ka Vormelitega :D .
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

realystic kirjutas:Seda küll, aga seda oli näha, kui raske on hinnata kui kõik teevad täiesti erinevat teemat, peakski valima mingi kahtlase, "süütu" automargi mida kõik oleksid nõus ehitama :lol:
Leia see süütu automark, mida kõik oleksid nõus ehitama. :roll::)
Valtu500 kirjutas:Ehk mingi võidusõidu teema,mina teeks hea meelega ka Vormelitega :D .
Sellel ideel iseenesest poel midagi viga. Siinkohal tuleks ilmselt ühendada kõik, mis võidusõiduga seotud. St, ralli, drag, ringrada, vormelid. Muidu oleme jälle samas kohas tagasi, pole piisavalt osalejaid. :)
Pilt
taivo13

Postitus Postitas taivo13 »

mina pakuks välja näiteks vw glofi . :roll:
Gustav

Postitus Postitas Gustav »

Võidusõidu stiil pole paha mõte. :)
mats36

Postitus Postitas mats36 »

Lowrideri teema ei huvita kedagi??
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

mats36 kirjutas:Lowrideri teema ei huvita kedagi??
Sina, siim123 ja äärmisel juhul ka mina. Võibolal mõni veel ja see oleks ka kõik.
Pilt
m2ger
Kontakt:

Postitus Postitas m2ger »

MA annan oma objektiivse hinnangu asjale.
1000yeni maksev fuijmi suvaline riis on nii detaililage et pole millega võistelda, ei sillaehitust ei normaalset salongi jne.
Mina panustaks pigem odavale tamiya või aoshima mudelile, nagu näiteks Mazda Mx-5, Lotus Super Seven või isegi Tamiya Skyline R32, mis pole niivõrd kirves, ja enamus tahavad seda enda kollektsiooni nii või naa :roll:
[url]http://www.1999.co.jp/eng/10002183[/url]
[url]http://www.1999.co.jp/eng/10002180[/url]
[url]http://www.1999.co.jp/eng/10002173[/url]
Daffy

Postitus Postitas Daffy »

8)

EDIT: m2ger. sinu idee on väga hea mis puutub Lotus Super 7´t. Selle baasil saab vägagi erinevaid masinaid ehitada.
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

Daffy kirjutas:8)
Ilmselt pole siin piisavalt sellisied inimesi, kes suudaks millegi sellisega maha saada.

See riisi teema ei istuks mulel kohe mitte. siiani pooldan vaid võistluseautode ehitamist.
Pilt
m2ger
Kontakt:

Postitus Postitas m2ger »

Mis sa arvad mitmel inimesel siin foorumis on sellist oskust ja tahet, et nullist midagi valmis teha.
Sinupeale veel panustaks aga teised jätaks küll mängust välja :twisted:
Renet

Postitus Postitas Renet »

Mina pooltaks ka kas seda võidusõidu teemat või saksa autode võistlust. :P
Gustav

Postitus Postitas Gustav »

:P
Vasta