split: eksamid,riigieksamid,kontrolltööd
Moderaator: Juhtkond
Keska eksamitest niipalju et geo oli mul 73, inka 89, füüsika 50 midagi(arvestades seda et ma arvesin viimasel momendil seda teha ning praktiliselt nullist sai asja õppima hakatud kuna varasemad aastad olid sellised... teadagi kuidas kontrolltöödest läbi sai
), mate 69 ja kirjand 82.
Mate ja füüsika olid mida õppisin hoolega, ülejäänd ained sai suht improviseeritud.

Mate ja füüsika olid mida õppisin hoolega, ülejäänd ained sai suht improviseeritud.
Mul jäi estas 8 punkti neljast, matas 4 punkti neljast ja inkat veel ei tea
aga sain selle kammaja kaelast ära, nüüd, teisipäev lõpetamine, 25 juuni haigla. Pärast seda sõmerpallu ja siis viljandisse 
e36-d on ka arenenud. See alpina b6 mis mul on on läinud tavaliseks 325-ks ja neerud on välja lõigatud, teen ise uued

e36-d on ka arenenud. See alpina b6 mis mul on on läinud tavaliseks 325-ks ja neerud on välja lõigatud, teen ise uued

Geograafia oli täpselt selline et lugesin korra õpikus põhilised asjad läbi ja kõik. Mul oli alati nii et kontrolltöödeks valmistuda ei viitsind, ei teadnud mis osagi peale töö on, ja kui töö ajal laua all õpiku lahti võtsin siis avastasin et ohho päris huvitav osa isegi et lausa loeks läbi korra, sitta sellest kontrolltööst 

enamustel vist gümnaasiumis plaan lihtsalt see 3 aastat vastu pidada ja teha eksamid nii, et läbi saaks.kaupsss kirjutas:Põhikool oli õnneks lebo, eksamid esta, mata ja inka, hinded vastavalt 4, 5, 5.
Hetkel käsil gümn lõpetamine. Geo tegin 10ndas ära juba. Hetkel aint mata teada ja teisi veel teada pole. Punktiskooridest rääkima ei hakka, madalad, aga vähemalt läbitud see kool, mis oligi põhieesmärk.
21 lõpetamine.