asja juurde:
mina teen nii, et võtan teibitüki enne paigaldamist ja panen ta hoopis mõne muu asja peale(ma näiteks panen käe peale

ma arvan, et pilte küll nii labasele õpetusele vaja pole

Moderaator: Juhtkond
Kullosiim123 kirjutas:tavaline maalriteip võtab ka vahest värvi maha, kindluse mõttes soovitan seda nippi kasutada.
to black:äkki mõnel pole tamya teipi ja ei taha tellida ka
Sellepärast tulebgi, et liiga vara tõmbad. Tõmmata tuleb ikka siis, kui täiesti kuivanud on.Jurmola kirjutas:Mulle on alati õpetatud seda, et teibi tõmbad maha mõned minutid peale värvi pealekandmist, hetkel kui ta enam ei voola ning pole veel päris kivistunud.
see hetk sõltub ka sellest millise kinnitiga see värv on..
korralik eeltöö sobib ka hästi
mul olnud pigem probleeme sellega, et kui ma tõmban teibi mha siis tuleb natuke kaasa ka seda uut värvi..
Seda ka kindlasti, kuid mida kauem sul see värvitud pind kuivab, mille ääristamiseks teipi kasutasid, seda parem. Väiksem võimalus värvi kaasa tirida.rnkx kirjutas:Visible ei mõelnud, et see värv peab olema vähemalt nädal kuivanud, mis teibiga koos kantakse, vaid see, mis teibi alla jääb.
Parandage mind, kui eksin!
Ei ei , just siis tuleb värv kaasa sest värv läheb ju väga hapraks. Kõige õigem olekski paar minutit oodata kui värv on õhu käes seisnud ja siis eemaldada, kuna siis värv veel vedelam, aga ei voola.Black66 kirjutas:Seda ka kindlasti, kuid mida kauem sul see värvitud pind kuivab, mille ääristamiseks teipi kasutasid, seda parem. Väiksem võimalus värvi kaasa tirida.rnkx kirjutas:Visible ei mõelnud, et see värv peab olema vähemalt nädal kuivanud, mis teibiga koos kantakse, vaid see, mis teibi alla jääb.
seda minagirealystic kirjutas:Ei ei , just siis tuleb värv kaasa sest värv läheb ju väga hapraks. Kõige õigem olekski paar minutit oodata kui värv on õhu käes seisnud ja siis eemaldada, kuna siis värv veel vedelam, aga ei voola.Black66 kirjutas:Seda ka kindlasti, kuid mida kauem sul see värvitud pind kuivab, mille ääristamiseks teipi kasutasid, seda parem. Väiksem võimalus värvi kaasa tirida.rnkx kirjutas:Visible ei mõelnud, et see värv peab olema vähemalt nädal kuivanud, mis teibiga koos kantakse, vaid see, mis teibi alla jääb.