Nimelt on peamiselt minu pehme loomu tõttu jõudnud lauale AVD Modelsi resinist TA-6 mudel. Kit ise nõuab päris palju puhastamist, kuid on suht okei valuga, detailsus on selline nagu ta 1:43 mudelitel ikka on - peamine on olemas, kuid detailirohkusega eriti ei hiilga. Kuna tegemist on tellimustööga, siis kokku läheb ta suht otse karbist ja midagi omal käel ma sinna juurde aretama ei hakka.

Praeguseks on kõik detailid puhastatud. Ja nagu öeldud oli puhastamist palju ning töö lõpetades oli tuba paksult resinisodi ja -tolmu täis. Peeglitele tegin 0,5mm traadist uued vardad, sest üks neist õnnestus puhastamise käigis pooleks murda. Samuti olen poleerinud ära esi- ja tagatuled.

Kuigi mind algul kõvasti hirmutati, et kerepoolte kokku sobima saamine olevat päris keeruline (Onu Ennu julgustavad sõnad olid mäletamise järgi midagi sellist: Kui sa selle mudeli kokku saad siis sa oled põhimõtteliselt esimene, kes selle valmis ehitada on suutnud), siis tegelikult läks põhi kere sisse suurema vaevata. Tõsi kerepooled on keskelt pisut kokku warpinud, kuid nõnda vähe, et need annab laiemale painutada ja põhja sinna vahele susata. Esimene dryfit on selline:

Kristjan