Terve taustajutu rääkimiseks läheks tarvis mingit järjejutu või Harry Potteri sarja laadset raamatupakki.
Lühidalt kokku võttes oli mu teisel poolel huvi proovida mudeliehitamist. Pärast esimest aastat kooskannatamist tundus paslik hankida talle alltoodud Beetle mudel. Mudelivaliku peamiseks põhjenduseks on see, et antud isend on tema lemmik neljarattaline.
Pärast erinevaid vabandusi, miks mitte veel alustada ja kahte aastat riiulis seisva karbi vaatamist otsustati see lõpuks alla võtta.
Värviks valiti Chrome Yellow.
Pilt karbist (interneedusest):

Värvimisprotsess:

(Tänud Black66'le piltide eest)
Siinkohal oleks paslik ka mainida, et oma kätt sellele mudelile ma praktiliselt külge ei pannudki. Pärast minu ja Peetri kiiret seletamist sai lastud Margitil iseseisvalt toimetada ja proovida. Vahepeal sai küll pilk peale visatud ja veidi nõu ja õpetusi jagatud. Tuleb tõdeda, et kohati tundus nagu see polekski tal esimene mudel. Värvipüstol tundus alguses käes võõras aga pärast paari kihti olid püssi liigutused ja lehviku juhtimine "nagu päris".
Mõni fotosüüdistus ka:

Hetkel Margiti vaimustust vaadates, siis tundub, et viimaseks see esimene mudel ei jää. Püüan foorumit ka ehituse käiguga kursis hoida.
Cheerz!
Eero