Kuna see projekt oli meil Eeroga algusest peale kahasse, siis julgen nüüd rahumeeli ja julgelt öelda, et esmaspäevast jätkuvad ehitustööd täie hooga.
Kuna ma nägin viimased kuud roppu vaeva, et tulla ära põhitöölt ja saada korralikult enda isiklik ettevõte tööle, siis jäid mudelid tahaplaanile.
Nüüd aga on aega meeletult käes, tööd teevad teised inimesed ning mina pean ainult raha vastu võtma. Niisiis on mul vaba aega väga palju ja ma kavatsen selle aja maksimaalselt ära kasutada mudelite juures.
Eerol seevastu on aga hetkel väga kiired ajad, seega langeb kogu raskus minu "piitspeenikestele" õlgadele.
Nali naljaks, aga esmaspäevast jätkuvad ehitustööd minupoolt hoogsalt. Kui kõik plaanipäraselt läheb, on 100protsendiliselt valmis kujul masterit võimalik näha mudelinäitusel ning ehk jube suve keskapiku saab seda mudelit endale Resin kujul omistada.
Hetkel olen tegelenud pildimaterjali kogumisega, mida nüüdseks on juba ligemale 200 kanti. Kindlasti üritan teid ka ehituskäiguga kursis hoida, nii palju kui see on vähegi võimalik.
Peeter