Nissan Skyline GT-R R32 Nismo Custom, 1/24, Fren [VALMIS]

Plastikmudel.net ja hobimaailma võistlus

Moderaator: Juhtkond

Fren

Nissan Skyline GT-R R32 Nismo Custom, 1/24, Fren [VALMIS]

Postitus Postitas Fren »

Otsustasin ka siis osaleda ja seekord normaalse Tamiya mudeliga. Mul ei ole kombeks mudelite juures eriti palju isetegevust teha ja püüan nad kokku panna nii nagu tootja ette on näinud, ilmselgeid defekte lihvides. Antud komplekt on väga korralik, mitte eriti keeruline. Poolteist aastat teine oma järjekorda oodanud. Plaanis värvida Gun Grey Metallicuga. See kuidagi tundub R32 jaoks see kõige õigem. Allpool fotod komplektist (see on praegu Hobimaailmas ka müügil).

Pilt

Pilt

Pilt
Fren

Re: Nissan Skyline GT-R R32 Nismo Custom, 1/24, Fren

Postitus Postitas Fren »

Kerega on veel nokitsemist jäänud aga varsti on valmis.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Interjööris otsustasin natuke pahtlit kasutada. Põranda ja istme seljatugede valu augud on ikka inetud ja väga hästi näha muidu.
Fren

Re: Nissan Skyline GT-R R32 Nismo Custom, 1/24, Fren

Postitus Postitas Fren »

Ma ei pannud varem tähelegi, et hr Disigny teeb täpselt sama mudelit. Jõudu! Minu versioon on nüüd valmis ja sai tehtud justnimelt selle kõige tavalisema värviga - Gran Turismost tunutud Gun Grey Metallic. Töö käigus avastasin, et metallikvärvide puhul ei peida lakk defekte nagu solid värvide puhul. Sellevõrra oli rohkem mõnede detailide üle värvimist.
Kahe detaili puhul juhtus midagi ebasoovitavat ja need tuli mul ise uuesti aretada - interjööri tahavaatepeegel ja kapoti esiservas olev spoiler.

Natuke üllatav, et nii uue komplekti puhul pole Tamiya viitsinud uste sisekülgi detailselt vormistada.

Pilt

Pilt

Pilt

Peegli meisterdamine:

Pilt

Pilt

Pilt

Kapotispoileri valmistamine:

Pilt

Pilt

Pilt

Poleeritud ja vahatatud:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Perepildid:

Pilt

Pilt

Viimati tõstatas Anonymous on 13 Jaan 2022, 16:31.
Vasta