Loodan, et kellelegi liiga ei teinud ning kui tegingi, siis teised kohtunikud parandavad mu vead ja õiglus saab jalule seatud

Edasi uute võitudeni !
Väiksemate detailideni viimistletud ja väga ilusa puhta käekirjaga töö.
Väga tasavägine andmine esikoha pärast minupoolt vaadatuna. Plaanisin mõlemale tööle täispunktid anda, kuid lõpuks tegin südame kõvaks ja tirisin ikkagi Raikolt ühe punkti maha. Istmetel vist ei ole "flock" päris ideaalselt peale saanud. Ja ma tean, et nii peabki olema ja ma olen ise rumal, aga mulle lihtsalt ei meeldi see paks sadulamääre muidu nii puhta ja värske auto peal. Kui mootoriruumis ka natukenegi marutatud oleks, siis veel, aga praegu jätab väga võõra mulje.
Väga ilusti ja puhtalt koostatud mudel. Ideaalpunktid jäävad saamata vaid sellepärast, et tahes tahtmata tuleb valikud teha ja oma keerukuselt jäävad mõlemad DVT mudelid minu paremikule alla. Seega, kui tegu oleks üksiku mudeli hindamisega, võiks siit rahumeeli 20p anda, tegu on igati võitu vääriva tööga tegelikult.
Vaata eelmist kommentaari. Kuigi hinnetega vehet ei oska tegema hakata, mainiksin Lancia puhul eraldi ära kuidagi liiga monotoonse ja igavana paistva käigukasti, mis tagantvaates päris oluline element on, ning samuti need küljekarbid. Kas on karbid liiga mõlkis, või ülejäänud auto liiga puhas. Ei ootakski päris määrdunud autot, aga nii ka ei õnnestu kohe kuidagi, et osa autot on kole ja lömmis ja enamus täiesti poeuus. Küljeklaaside valged servad jäid ka silma

Kontseptsioonilt nii kõva lelu, et kuidagi ei mallanud temale vähemat kohta anda. Sisu ja mootor on ka koostatud väga hästi ja erinevate varjutamiste ning toonimiste osas on teistel siit palju õppida. Põhilised puudujäägid on just kere viimistlemise osas. Isegi "rotika" suunda arvestades härivad mõned viimistlemata servad, mida oleks ilmselt saanud ühe proovivärvi ja kriitilise pilgu ringiga parandada. Suures plaanis ikkagi väga kõva tulemus ja minu enda vaieldamatu lemmik sel korral.
Tegelikult väga heal tasemel töö, eriti arvestades osaleja suhtelist kogenematust. Suurte posite liigast sel korral kindlalt väljas, kuid "järgmistest" parim. Suuremalt häirivad summutiotsad ja laperdav tagumine põrkeraud. Pisemaid apse on märgata teisteski kohtades.
Kohati veidi karvased ääred küljeakendel ei rikugi üldpilti niipalju, apsakad kleepsudega. Tegelikult ei midagi hullu, aga jällegi - valikuid peab tegema ja seekord siis nii. Isikliku maitsemeele suunal ei mõju hästi ka need läbipaistvad põhjakatted.
Kõik eeldused idaalseks skooriks oleks justkui loodud : Tasemel töö, hea teemavalik ja piisavalt ümbertegemist, et silma paista. Siiski jääb midagi puudu ja ma ei tea, mis see on. jagan seekord suhteliselt keskmised punktid ilma, et oskaks seda kuidagi adekvaatselt põhjendada. Enda koostatud reas ei osanud seda tööd lihtsalt kõrgemale paigutada - sorry.
Eraldi arvestuses paneks 10p nii varajases staadiumis tegijale sellise tulemuse eest. Mulle eriliselt meeldib selle mudeli värvistruktuur. Selline natuke krobeline, kuid samas mitte kehvasti värvitud tulemus sobib ideaalselt kokku vanemate autodega. Tihti ei olnud need tehasest tulles eriliselt peegelsiledad ja paljuski ei ole seda ka tänapäeval. Punkte kisuvad alla mitmed karvased servad ja väiksemad värviga "mäkerdamised." Kahjuks on autor loobunud ka põrnikale nii omaste tiiva ja kere vaheliste tihendite värvimisest.

Järgmine mudel, mis ehk vääriks paremat kohta, kuid minu edetabelis langeb puhtalt maitse-eelistuste pärast. Kuigi tehtud töö kohta pole suuremat viriseda, jätab kogu produkt nõrga üldmulje. Mudel paistab väga mänguasjalik ja lihtne, kuigi seda tegelikult ei ole. Eriti häirivad põrandaga peaaegu samas tasapinnas istmed. Suur osa kehvas üldpildis on ilmselt ka värvikombinatsioonil, mida ma lihtsalt ei suuda enda peas meeldivaks mõelda. Veidi ehk karm, aga ma loodan, et üle-eelmise võistluse võitja ehk ei pahanda liialt madala skoori pärast.
Kuigi tahaks hea meelega rohkem punkte anda, siis peame mööda pingerida allapoole tulema ja paratamatult lähevad ka skoorid väiksemaks. Kuigi midagi suurt ja häirivat silma ei jäägi, siis iga nurga alt vaadatune oleks nagu midagi puudu. Võimalik, et suur osa sellest tuleneb kehva tooriku ja mitte väga heade fotode arvelt
Umbes 10 aastat tagasi oleks sellise mudeliga võinud täiesti vabalt ka võistluse võita. uute alustajate mudelid olid midagi auto ja godzilla vahepealset ja vanemad olijad paugutasid umbes kõnealuse EVO masti asju teha. On Meeldiv tõdeda, et tänane "esimene mudel" on igati arvestatava kvaliteediga ja teistega samas klassis hinnatav. Suund on käes ja miks mitte juba esikolmikus järgmisel korral?