Arutelu

Moderaator: Juhtkond

Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

Postitus Postitas Black66 »

Ei noh, ek smuidugi tahaks kõik auhindu saada, aga arvestage ikka sellega kah, et omast rahast oleme teile need mudelid ostnud. Ja kuna osavõtjaid on vähe, siis saigi see karm otsus tehtud, mudeli saab vaid I koht. ;)

Mis nüüd puudutab järgmist võistlust, siis jaanuaris ei tule see nüüd kohe kindlasti. Ma ise pakun välja, et järgmise võistluse algus võiks olla näiteks 2014 september kuni 2015 jaanuar, siis jääb ka väike paus sisse. :)
Pilt
Roosa käigukanginupu gäng
Kasutaja avatar
RaikoJ

Postitus Postitas RaikoJ »

Mis seal siis ikka, kui konsiilium on otsuse langetanud :)
热情的建设者
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

;)
Pilt
Kasutaja avatar
RaikoJ

olen nõus, et liiga tihedad võistlused tekitavad antud situatsiooni, sestap pakkusingi välja variandi, korraldada 2 pikalt kestvat võistlust aastas või siis teha üldse 1 võistlus aastas. kui vajalik see võistluste korraldamine üldse on ?

Mida minul siin uskuda on, küllap need asjad on nii, nagu räägid ja eks ma puutun nende lubadustega kokku igapäevaselt ! Minust ei ole sellist viisakat eestvedajat, mina ei kannata asjata lubadusi. kui võetakse kohus vabatahtlik või mitte, siis tuleb see täita, eksole. Me oleme sinuga Peeter piisavalt palju asju ajanud ma leian ja kas kordki olen ma oma sõna murdnud ? Seega kokkuvõte oleks selline, et kõik ¾üriiliikmed oleks pahased, solvunud ja ei hindaks midagi, kui ma veaks seda asja :) Samas Peeter, ei näe ma mingit vajadust nö asjalikuks ¾üriiks, milleks see ? Kõige parem ¾ürii on see, kes hindab, mitte see, keda paluda ja anuda. Minu arust väga lihtne lahendus, võisltus lõppeb, peale seda aega näit 1 nädal ja hindavad avalikult need, kes hinnata tahavad ! Seekordses võistluse hindamises nägin ma ebakompetentsust züriis, milleks selline ¾ürii ? Need kes hindavad on ¾ürii ja milles probleem ? Miks sa tahad paluda ja käia inimestele pinda ? Kindlasti minu variant tekitaks mingeid varjatud nüansse, kuid hullemaks asi ikka ei muutuks ju :wink:
热情的建设者
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

Eks meil ole ilmselt natukene erinev arusaam hindamisssüteemist. Mina pooldan igati sellist varianti nagu praegu kaustusel, ¾üriilt saad tagasisidet natukene rohkemas aspektis, kui tavakasutajatelt ning ¾üriiliikmeteks on seega valitud inimesed, kellel on pikaajalised kogemused ja teadmised mudelismist. :wink:

Mina ning Tanel, kes seda asja suuresti hetkel veame, oleme perfektsionistid, olgu siis valmis mudeleid võistlusel 1 või 100, aga ka hindamine peab olema läbi viidud korrektselt. Ja et asi oleks korrektne, võtab see tahes tahtmata aega. Mulle meeldiks kah asju kiirelt ajada, aga kahjuks hobides ei toimu asjad nii kiiresti kui tööasjades, eriti veel sellises hobis, ilmselt puudutab see ka hindamist. :wink:
Pilt
Kasutaja avatar
RaikoJ

Siinkohal eksid sa Peeter rängalt, kui arvad, et ma pean hobis toimuvat mingiks ajaga võidujooksuks. Korrektne saab ka olla venitamata ja kedagi kolmandat moosimata :wink: Kui me räägime siin mingisugusest korrektsusest üldse, siis peaksite te Taneliga võtma kõik võistlusel osalenud mudelid endale lauale ja siis neid piidlema, vaevalt, et te olete mingid Houdinid, kes photoshopis mukitud piltide alusel tegeliku tõe välja selgitavad. "kui me räägime siin hetkel mingisugusest perfektsionismist" Niisamuti see valitud ¾ürii, kes ei suuda oma hinnangut anda, seega pole järelikult huvitatud. Sest kui inimesel ei ole aega nädalaid, siis milleks teda üleüldse kiusata. Ka võistlejad ju ootavad tulemusi, nad lähtuvad etteantud aegadest samamoodi. Vahet pole, kui tõsiselt keegi seda ala võtab aga kindel on see, et ta ootab lõpptulemust.

Kogu see püant, mida me siin arutame, ei ole muud, kui plastikmudelisse sisse sööbinud vana süsteem, mis töötab, mis on hea ja kindel ja mida üks aferist üritab rikkuda :)

Ma ei kahtlegi vanades tegijates, kes suudavad hinnata asja kordades paremini, kui kollanokad, kuid nagu ütlesin, siis hindate te pilti ja pilt on täpselt nii hea, kui hea on see suudetud teha. Annab aimdu teosest, kuid tegelikult tegelik tõde jääb kaugele. Siinkohal usun, et mõni kollanokk suudab näha asja hoopis teises valguses ja tema hinnangul peaks samamoodi kaalu olema.

Aga ma ei punni rohkem siin enda vaatenurka, sest teil on see suusajälg nii tugevalt sees, et pigem soovin edu selles jäljes liikumisel !
热情的建设者
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

Viimane lause ütles kõik :D:wink:

Minuarust tasuks rõõmu tunda, et sellist võistlust üldse korraldatakse, nuriseda nüüd mingi nädala või kahe pärast on kohatu ja ebaviisakas. Aga nagu sa Raiko juba ennist ütlesid, ega sa ei suudagi viisakaks jääda. :D8)
Pilt
Kasutaja avatar
RaikoJ

:)

kuidas ma saan olla õnnelik, et võistlusi korraldatakse, kui osalejaid põhimõtteliselt polegi. Tore, et kellelgi on tahtmist seda korralda ja see teeb siirast heameelt tegelikult, kuid usu mind Peeter, et kõik me tahaksime, et see asi oleks aktiivsem. Siinkohal SPC-d võrrelda Eesti plastikmudeliga on natuke häbematu ja alatu, neil on aktiivseid toimetajaid sadu, meil 6-10, mis võrdlust me siin loome :) Ma olen ikkagi sedameelt, et kuna meid on selles kogukonnas aktiivseid vähe, siis peaks olema foorumi eestvedamine natuke paindlikum ja koostööaltim ka kollanokkadega, sest lõpuks istute te nö "tegijad" siin viiekesi ja vaevalt te seda tahate....või tahate ?

Selge on see, et jäägu need asjad nii, nagu nad on sissetöötatud, vähemalt kindel ja turvaline rada, mida mööda käia :wink:
热情的建设者
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

Ei midagi isiklikku ebaviisakuse osas, ma lihtsalt ise ei julgeks üldse kobiseda, kui mulle midagi kandikul ette tuuakse. Puhtalt minu arvamus. :wink:

Uued mõtted on alati teretulnud, eks ole ka ühtteist käiku lastud, aga hakata leiutama uut jalgratast võistluste hindamise osas nädalase ajavõidu nimel, seejuures võib kannatada hindamise kvaliteet. Noh, pole ehk just parim mõte, mis muud. Praeguses hidamisssüsteemis võib täiendusi teha, aga niikaua kui hindamist ei vii läbi robot, vaid ikkagi inimesed, on selle puhul ajakulu arvestatav ja sellega tuleb leppida.

Mis puudutab nüüd võistlusel osavõtjate arvu, siis ma ei saa sundida kedagi teist ehitama, ainult ennast. Kuna ma teadsin, et ma ise seekord puht füüsiliselt ei saa ning ei jõua asjaga tegeleda, siis võtsin vastu ka kindla otsuse, et ei osale. Meie loome tingimused ja korraldame võistluse, ülejäänud on ikka kasutajate teha. SPC vs PM võrdlus ei ole üldse kohatu, arvesta et SPC foorumi puhul on tegemist ülemaailmse foorumiga, PM on väikse riigi sisene foorum. Kui sa teaksid, mis seis on näiteks Lätis, Leedus, siis peaksid uhkust tundma, et üldse selline võimalus loodud on. Olles kokkupuutes tihedalt ka Soome foorumiga, mis on oluliselt suurem riik, on sealne foorum täpselt sama "aktiivne" ja täpselt sama konservatiivne.

Rääkides veel aktiivsusest, siis millegipärast ongi aktiivsus nagu perrioodiline kõver. On omad hiilgehetked ja omad madalseisud. Ausaltöeldes mina isiklikult selle vastu mingit rohtu ei näe, foorum tuleb hoida elus, korraldada vastavaid üritusi, võistluseid. Kui sul on mingi visioon, kuidas aktiivsust tõsta, siis ma kuulaksin sind meeleldi, aga edasi juba PS, minul on selles osas mõtted otsas.

Lõpuks oleme ikkagi üks pere ja kõik töö käib selle nimel, et inimestel oleks kuhu tulla, et oleks kus oma mudeleid eksponeerida, abi paluda või midagi osta-müüa. :)
Pilt
Kasutaja avatar
RaikoJ

Sinu viimase lõiguga olen 100% nõus, toetan seda mõtet ja osalen selles, ent endiselt oma arvamusega :wink:

Mis puudutab kandikul ettetoomist ja vakka olemist, siis just täpselt.....minule ei pea keegi midagi kandikul ette tassima, ma pole seda palunud või olen ? Inimeste häda ongi selles, et nii kui keegi midagi tasuta teeb, siis tuleb kohe kõrvad ludus alluda ja olla kuulelik....minu arvamus :wink: ma arvan, et arvestades seda, et ma olen tavaline kollanokk siin, siis olen ma seda foorumit toetanud omalt poolt piisavalt, nii et küll ma leian selle õiguse kobiseda :)

kuna SPC ongi ülemaailme, siis just sellepärast on häbematu võrrelda meid ja SPC-d. Tõsi, et olen nõus võrdlusega Läti, leedu ja miks ka mitte Soome osas. Asi ei olegi otseselt mingis nädalapikkustes venimistes, pigem ma näen kõrval seisjana süsteemis puudlikkust, mida ei taheta tunnistada :) Kas sa vaidled mu väitele vastu, kui ma väidan, et oleks ma jätnud enda Skyline taguotsast pildi lisamata, poleks mitte üks inimene maininud mingit apelsinikoort või sa oleksid öelnud, et näe, seal on ? :) Sa võid Peeter väita, mida tahad, kuid ma ei nõustu iial väitega, et te panete piltide järgi paika tegeliku olukorra. Tõsi, et sinu nägemused on paika pidanud võidutööde kvaliteedis, kuid põhjus on ju lihtne, alati on esikolmikus hästi pildistatud autod, kuid need pildi järgi kehvakesed on ikka nii kehvakesed ? kehvakesed ei jõua reaalselt ju hindajateni. Kas keegi hindab koostekvaliteeti ja tegelikke liimiplätserdusi ? Palju te olete öösel neid võidutöid kokku liiminud enne minimaailma ja Kullot, mis transpordi käigus juppideks lagunevad.

Aga paneme selle teema lukku siin, sest mida siin ikka jahuda, mina oma arvamusega ja sina oma kindlatel veendumustel. Asi ei olegi niivõrd ehk mingis ajavõidus, kui pigem selles, et see hindamiste värk tundub kui ühe jalaga sant, mis ei elavda kuidagi soovi teistel kasutajatel osaleda vaid baseerub paaril "kunnil" kes nädalaid oma kukalt kratsivad ja pilte vahivad.
热情的建设者
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

Suhtleme edasi PS, selge on see, et sul on ühest vähestest vähemalt mingid visioonid, kuidas edasi käituda. Ja seal saame vürtsikamalt vaielda kah. Lõpuks saan ju vajaliku infokillu avalikuks tuua. 8)
Pilt
siim123

Postitus Postitas siim123 »

Black66 kirjutas:Suhtleme edasi PS,
Mis kurat... :lol:
[img]http://www.bellybytes.com/recipe/popcorn/images/PopCorn.png[/img]
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

Ma võin hiljem pisikeste tsensuuridega kogu teksti avalikuks teha. :D
Pilt
Kasutaja avatar
RaikoJ

Ei saa aru, mida tsenseerida. Mina ei plaani küll midagi sellist rääkida, mida peaks tsenseerima :) ja üleüldse, panime me asja ju lukku ära !
热情的建设者
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

Kuna sa ei ole tulemusega rahul, ei saa me kogu teemat lukku panna, endiselt ootan privaatsõnumi teel ettepanekuid aktiivsuse tõstmise ja foorumi paremaks muutmise osas. Sõnadega on lihtne loopida, nüüd on aeg tegudeks. :D
Pilt
Vasta