Sinu viimase lõiguga olen 100% nõus, toetan seda mõtet ja osalen selles, ent endiselt oma arvamusega
Mis puudutab kandikul ettetoomist ja vakka olemist, siis just täpselt.....minule ei pea keegi midagi kandikul ette tassima, ma pole seda palunud või olen ? Inimeste häda ongi selles, et nii kui keegi midagi tasuta teeb, siis tuleb kohe kõrvad ludus alluda ja olla kuulelik....minu arvamus

ma arvan, et arvestades seda, et ma olen tavaline kollanokk siin, siis olen ma seda foorumit toetanud omalt poolt piisavalt, nii et küll ma leian selle õiguse kobiseda
kuna SPC ongi ülemaailme, siis just sellepärast on häbematu võrrelda meid ja SPC-d. Tõsi, et olen nõus võrdlusega Läti, leedu ja miks ka mitte Soome osas. Asi ei olegi otseselt mingis nädalapikkustes venimistes, pigem ma näen kõrval seisjana süsteemis puudlikkust, mida ei taheta tunnistada

Kas sa vaidled mu väitele vastu, kui ma väidan, et oleks ma jätnud enda Skyline taguotsast pildi lisamata, poleks mitte üks inimene maininud mingit apelsinikoort või sa oleksid öelnud, et näe, seal on ?

Sa võid Peeter väita, mida tahad, kuid ma ei nõustu iial väitega, et te panete piltide järgi paika tegeliku olukorra. Tõsi, et sinu nägemused on paika pidanud võidutööde kvaliteedis, kuid põhjus on ju lihtne, alati on esikolmikus hästi pildistatud autod, kuid need pildi järgi kehvakesed on ikka nii kehvakesed ? kehvakesed ei jõua reaalselt ju hindajateni. Kas keegi hindab koostekvaliteeti ja tegelikke liimiplätserdusi ? Palju te olete öösel neid võidutöid kokku liiminud enne minimaailma ja Kullot, mis transpordi käigus juppideks lagunevad.
Aga paneme selle teema lukku siin, sest mida siin ikka jahuda, mina oma arvamusega ja sina oma kindlatel veendumustel. Asi ei olegi niivõrd ehk mingis ajavõidus, kui pigem selles, et see hindamiste värk tundub kui ühe jalaga sant, mis ei elavda kuidagi soovi teistel kasutajatel osaleda vaid baseerub paaril "kunnil" kes nädalaid oma kukalt kratsivad ja pilte vahivad.