Andke kannatust tegelased nüüd

Seda ma ju räägingi koguaeg siin, et see sinu viimases lõigus öeldu olekski perfektsionism, kas nüüd jõuab kellelegi kohale

loomulikult on hetkel ainuke mõeldav, ratsionaalne ja loogiline lahendus hinnata asju nii, nagu seda hetkel tehakse, kuid see pole ju perfektsionism, vaid parim võimalus antud olukorras. ma loodan, et nüüd saime asjad selgeks lõpuks selles osas

Mulle ei sobi, kui me kasutame ülivõrdeid mittevastavas olukorras !
Kui minu väga hea sõber Martin Ruud, kes taastab Volgasi, mängib väga paljude muude masinatega ja oleme üht-teist kooski korda saatnud , teeb oma asju filigraanselt. Tema on perfektsionist ja kui ta nüüd enda Vene projektide jaoks otsustab enam mitte otsida välja parimaid detaile nii Eestist, kui ka Venemaa avarustest, vaid hakkab tellima kõike netist ja suvalistest kuuridest, lapates enda masinatele külge x detailid ja väidaks endiselt, et see kõik on perfektne kooslus, millest paremat enam olla ei saa, siis see ei oleks ju nii. See oleks parim võimalik antud olukorras, mitte perfektne lahendus....eksole. Samamoodi ka nende piltidega, me kasutame parimat võimalust antud olukorras, kuid ei saa väita, et see on perfektne lahenduskäik.
Aga lõpetame selle jahumise siin ära, sest see millest kõik sai alguse on nagunii kõigile arusaamatu ja igaüks tuututab siin seda, mis pähe tuleb. Me saime sinuga Peeter need asjad eile ju selgeks privaatselt, millest kogu jutuajamine alguse sai või ei saanud ?