Igakuised mudelihuviliste kogunemised
Moderaator: Juhtkond
Igakuised mudelihuviliste kogunemised
Tere,
Viskan seekord õige lühikese nööriga teate teile. algselt militaar.net-i mudelihuviliste iga kuu esimesel kolmapäeval toimuvatest kokkusaamistest on tasapisi saanud rohkem üleüldine mudelistide vestlus- ja teraapiaring, kus teemade palett on pigem lai. Esimene võimalus sellest kogunemisest osa saada oleks juba täna, ehk 04.04 õhtupoolikul. Asukohaks Laki 16 asuv Modelsshopi kontor/pood. kindlasti ei tasu häbeneda mainitud militaarteemalist algust ega muid ealis- soolis- või muid iseärasusi, mõistlikud inimesed võetakse meeleldi kampa. Ja kui meie seltskond peaks ikkagi liiga suureks kätte minema, siis saab ju alati mingi enda traditsiooni välja mõelda.
igatahes, kui on huvilisi nii kiire ajaga reageerima, siis :
alates orienteeruvalt 18.00 st
Laki 16
Jooksvalt saab mind kätte 533 01 522, kui peaks mingeid huvitavaid küsimusi tekkima.
kaasa võetud lõpetatud ja poolikud mudeliprojektid on ainult plussiks
Tanel
Viskan seekord õige lühikese nööriga teate teile. algselt militaar.net-i mudelihuviliste iga kuu esimesel kolmapäeval toimuvatest kokkusaamistest on tasapisi saanud rohkem üleüldine mudelistide vestlus- ja teraapiaring, kus teemade palett on pigem lai. Esimene võimalus sellest kogunemisest osa saada oleks juba täna, ehk 04.04 õhtupoolikul. Asukohaks Laki 16 asuv Modelsshopi kontor/pood. kindlasti ei tasu häbeneda mainitud militaarteemalist algust ega muid ealis- soolis- või muid iseärasusi, mõistlikud inimesed võetakse meeleldi kampa. Ja kui meie seltskond peaks ikkagi liiga suureks kätte minema, siis saab ju alati mingi enda traditsiooni välja mõelda.
igatahes, kui on huvilisi nii kiire ajaga reageerima, siis :
alates orienteeruvalt 18.00 st
Laki 16
Jooksvalt saab mind kätte 533 01 522, kui peaks mingeid huvitavaid küsimusi tekkima.
kaasa võetud lõpetatud ja poolikud mudeliprojektid on ainult plussiks
Tanel
Kui ma mudeleid veidi veel aeglasemalt ehitaksin, kutsuks uued kasutajad mind foorumis tilganäppijaks!
Re: Igakuised mudelihuviliste kogunemised
4. juuli kogunemisega alustame seekord Magasini 24 mudelipoest kell 17.30. Edasi läheme suure tõenäosusega ümber nurga ühte tagahoovi grillima ja lobisema.
Jooksvalt tekkivatele küsimustele saab kiiremini vastuse helistades 533 01 522.
Tanel
Jooksvalt tekkivatele küsimustele saab kiiremini vastuse helistades 533 01 522.
Tanel
Kui ma mudeleid veidi veel aeglasemalt ehitaksin, kutsuks uued kasutajad mind foorumis tilganäppijaks!
Hei kõigile,
kui see siin juba teemaks tuli, siis uuriks huvi pärast, kui palju oleks Lõuna-Eestis ja Tartu ümbruses huvilisi, kes tahaks aeg-ajalt kokku saada? Ilmselt Tallinnasse oleks kauge käia, kuid kui leiaks piisava pundi huvilisi, annaks ehk ka Lõuna pool aeg-ajalt midagi korraldada?
kui see siin juba teemaks tuli, siis uuriks huvi pärast, kui palju oleks Lõuna-Eestis ja Tartu ümbruses huvilisi, kes tahaks aeg-ajalt kokku saada? Ilmselt Tallinnasse oleks kauge käia, kuid kui leiaks piisava pundi huvilisi, annaks ehk ka Lõuna pool aeg-ajalt midagi korraldada?
Tere, alustame vaikselt tubase hooajaga. Seega täna istume laki 16 asuvas modelsshop-i poes. Huvilised on oodatud liituma.
Tanel
Tanel
Lisan ka ühe üldvaate meie kasutuses olnud salongile. Et kui pildilt paistab hubane tuba ja rohkem kui üks inimene, siis äkki keegi lõpuks ikka julgeb vedu võtta ka

Olen soovinud tulla küll, aga kuidagi ei kipu too kolmapäevaõhtu vabaks jääma. Saladuskatte all võin öelda, et üks saksa päritolu auto on tegelt vahepeal isegi kokku pandud.
Teistele kõhklejatele teadmiseks: Olen varem teiste mudelistidega nii Minimaailmal kui selle nö. afterpartyl koos juttu teinud. Igal juhul on nii auto-kui ka militaarmudelistide näol tegu väga vahva ja sümpaatse seltskonnaga. Karta neid küll ei tasu.
Teistele kõhklejatele teadmiseks: Olen varem teiste mudelistidega nii Minimaailmal kui selle nö. afterpartyl koos juttu teinud. Igal juhul on nii auto-kui ka militaarmudelistide näol tegu väga vahva ja sümpaatse seltskonnaga. Karta neid küll ei tasu.
Täna taaskord Laki 16 ja modelsshop-i kontor. Kuna alt uks on tõenäoliselt lukus, siis võib helistada 533 01 522, leiame kellegi kas alla jookseb 

Kolmapäeval @ Laki 16 jälle. Koguneme umbes alates kl. 18.
Välisuks on jätkuvalt kinni, helistage 533 01 522.
Tanel
Välisuks on jätkuvalt kinni, helistage 533 01 522.
Tanel
Kolmapäev läheneb jälle. Jätkuvalt Laki 16 Modelsshopi kontoris. Huvilised on oodatud 

Täna avame siis grillhooaega mudelistide ringis. Lokatsiooniks pärnu mnt.345 Tallinn ja huvilised on jätkuvalt oodatud.
Avame ka välihooaja, nagu ikka, siis iga kuu esimene kolmapäev. Seekord jälle kiwimäel, Pärnu mnt. 345. 53301522 vastab erinevatele lisaküsimustele.
Tanel
Tanel
Miskit ikka toimub