Eesti poodides huvitavat
Moderaator: Juhtkond
Re: Eesti poodides huvitavat
isegi tallinnlasena ei satu sinna kanti väga tihti ja ei taha tegelikult ka töölt tulles seda otsa ette võtta sest pärast kojusõitmine umbes kella 5-6 vahel on kohutav ajaraiskamine. aga vahel võib.
XF-56
No tallinnlasena on sul vähemalt võimalik aga siin lõuna-eesti pole sedagi. Jääbki ainult Tallinna sõita või netipoodide kaudu tellida ja kättesaamist oodata.
Teine variant on Lõuna-Eestist ühisreise ette võtta
Saab sõidukulu odavamaks ja korraga kõik poed läbi käia.

Vaata neid ülevalpool poodide kraamist tehtud pilte ja lase kellegil smartposti visata 

XF-56
Siis võid juba rahus Poolast, Saksamaalt või kuskilt kolmandast kohast kah tellida. Hind tuleb veel odavama.

Roosa käigukanginupu gäng
Modelsshop teeb EW100 raames jälle pisut alet.
21.02-28.02.2018 on KÕIK tooted 20% soodsamad (ei kehti koos teiste soodustustega )
Paras aeg piiluma minna, sest just saabus ka hunnik uusi AVD 1/43 KIT-e.
Vaata www.modelsshop.eu
Ja Hobimaailmas pidid ka natuke uusi asju olema.

21.02-28.02.2018 on KÕIK tooted 20% soodsamad (ei kehti koos teiste soodustustega )
Paras aeg piiluma minna, sest just saabus ka hunnik uusi AVD 1/43 KIT-e.
Vaata www.modelsshop.eu
Ja Hobimaailmas pidid ka natuke uusi asju olema.

Kui ma mudeleid veidi veel aeglasemalt ehitaksin, kutsuks uued kasutajad mind foorumis tilganäppijaks!
Väikse reklaamina:

Mudelautod.ee vahetas natuke aega tagasi omanike ning neil on nüüd ka täitsa arvestatav valik plastikut üleval. Tegu peaks olema sama kaubaga, mis on ka punase tänava poes.
https://www.mudelautod.ee/tootekategoor ... avad/auto/
https://www.mudelautod.ee/tootekategoor ... avad/auto/
Kui ma mudeleid veidi veel aeglasemalt ehitaksin, kutsuks uued kasutajad mind foorumis tilganäppijaks!
"Liimiga püsib paremini!"
Kuhu siis hobimaailm kolib?
Pidi minema Rocca keskuse teise otsa, kui ma õigesti mäletan ,siis vist praeguse Euronicsi koha peale. Jäävad endiselt teisele korrusele, aga ruumi tuleb juurde.
Mudelisti vaatevinklist öeldes on igatahes tegu täiesti hämmastava kohaga. Mõtled küll, et lähed ainult kahte värvi ostma, aga lõpuks jääd ikkagi müüjaga karpe uurima ja niisama mudelijuttu ajama. Kui Eero rääkis kord, mismoodi tal kestab Hobimaailma külastus kaks tundi, siis ma võin teda ses osas hakata üha rohkem uskuma.
ps. Noormees, kes seal müüjaks on, olevat samuti kodus automudeleid kokku pannud.
Mudelisti vaatevinklist öeldes on igatahes tegu täiesti hämmastava kohaga. Mõtled küll, et lähed ainult kahte värvi ostma, aga lõpuks jääd ikkagi müüjaga karpe uurima ja niisama mudelijuttu ajama. Kui Eero rääkis kord, mismoodi tal kestab Hobimaailma külastus kaks tundi, siis ma võin teda ses osas hakata üha rohkem uskuma.
ps. Noormees, kes seal müüjaks on, olevat samuti kodus automudeleid kokku pannud.
Ärge nüüd Eero juttu puhta kullana kah võtke. Ta suudab normaalse inimese 10minutilisest külastusest tõesti 2h välja venitada. 

Mudelite ostmine on ikka omaette protsess. Ega see poest toidu ostmine pole, et plaks-plaks asjad korvi ja kassa poole leekima.
Aga Hobimaailm kolib tõesti keskuse teise otsa. Aga mitte Euronicsi koha peale. (Euronicsi pind on pea paarkümmend korda suurem praegusest poest). Kolib ta siis Euronicsi vastu Bon Appetit asemele.
Cheerz,
Eero
"Liimiga püsib paremini!"
Khmm Eks teiesuguste jaoks neid poode peetaksegi Khmm
Tervitan muidugi, et midagi kohapealt võimalik hankida. Kasvõi tarvikud. Mudelivalik kahjuks pigem kipub selline olema, et väga midagi valida ei ole. Alustajale muidugi hea sealt kohe haarata.
See jutt ei puuduta ainult hobimaailma, euromekkas pole käinud nüüd aga juttude põhjal on sealt täpselt sama seis, mis pool aastat tagasi. Ostsin siis 2 vajaminevat mudelit ära ja ega mul sinna rohkem asja ei ole kah, kui uusi mudeleid peale ei tule. Hobimaailm on eesrindlikum, aga valida on tavaliselt väga kehva ja kehva vahel. Ehk mulle sobivaid mudeleid pigem ei ole või siis on väga harva.

Tervitan muidugi, et midagi kohapealt võimalik hankida. Kasvõi tarvikud. Mudelivalik kahjuks pigem kipub selline olema, et väga midagi valida ei ole. Alustajale muidugi hea sealt kohe haarata.
See jutt ei puuduta ainult hobimaailma, euromekkas pole käinud nüüd aga juttude põhjal on sealt täpselt sama seis, mis pool aastat tagasi. Ostsin siis 2 vajaminevat mudelit ära ja ega mul sinna rohkem asja ei ole kah, kui uusi mudeleid peale ei tule. Hobimaailm on eesrindlikum, aga valida on tavaliselt väga kehva ja kehva vahel. Ehk mulle sobivaid mudeleid pigem ei ole või siis on väga harva.

No tallinnlastel on vähemalt mingigi valik. Meil lõuna osariiklastel pole sedagi valikut. On ainult Tartu kaubamaja paar-kolm mudelit ja jukukeskuses kah mõni kalli hinnaga jääk. Jääbki üle Tallinnasse külla tulla või kuskilt ebay-amazon kaudu tellida