Airbrush

Erinevate toodete kirjeldused kasutajate poolt

Moderaator: Juhtkond

Vasta
siim123

Postitus Postitas siim123 »

Endal oli ka päris pikka aega nohu, nüüd hakkab üle minema :roll: . Pole nagu värve isegi näinud kaua aega.
Jurmola

Postitus Postitas Jurmola »

hamstrimudel kirjutas:Muidu see 299 revelli airbrush kas see kompressorit vajab?
Jah!
realystic
Site Admin

Postitus Postitas realystic »

hamstrimudel kirjutas:
Black66 kirjutas:
realystic kirjutas: Mul juba aastaläbi "nohu" arvatavasti sellepärast, enam ei värvi spreidega. Hingamisteed umbes või midagi...
Seda nimetatakse kroonilieks nohuks. Mul see pea 3 aastat juba. :lol:
Ma olen 4 aastat aktiivselt spreidega mängind ja ei ole mul hingamisprobleeme olnud (ainult adenoidid)niiet ostke endale odav kaelarätik ja tõmmake see gängsta moodi ette kui värvima hakkate ja siis on kõik OK!Muidu see 299 revelli airbrush kas see kompressorit vajab?
Ei vaja, vajutad nupule ja lihtsalt värv tuleb nii iseenesest survega välja.

Jumal hoidku kas aastal 2008 ei kasuta inimesed isegi enam 1% oma ajust :evil:
hamstrimudel

Postitus Postitas hamstrimudel »

realystic kirjutas:
hamstrimudel kirjutas:
Black66 kirjutas: Seda nimetatakse kroonilieks nohuks. Mul see pea 3 aastat juba. :lol:
Ma olen 4 aastat aktiivselt spreidega mängind ja ei ole mul hingamisprobleeme olnud (ainult adenoidid)niiet ostke endale odav kaelarätik ja tõmmake see gängsta moodi ette kui värvima hakkate ja siis on kõik OK!Muidu see 299 revelli airbrush kas see kompressorit vajab?
Ei vaja, vajutad nupule ja lihtsalt värv tuleb nii iseenesest survega välja.

Jumal hoidku kas aastal 2008 ei kasuta inimesed isegi enam 1% oma ajust :evil:
Ma lähipäevadel nüüd siis saan airbrushi siis saan teada!Muidu kui kaua see väike suruõhu balloon vastu peab?
skeletondude

Postitus Postitas skeletondude »

Eks ta nii kaua vastu ikka peab, et saada värvitud üks tool, aga muidu on kompressor palju parem, ise sain sellise suht väikse, Handymannist paagiga 1400.- 1100.- eest, sest see oli neil viimane ning kauplesin hinda alla. :)
BrutalAnts

Postitus Postitas BrutalAnts »

Endalgi plaanis sealt Handymannist see sama 1400.- kompressor osta... Millisest Handymann-ist sa skeletondude oma kompressori ostsid? Ja kuidas selle hinna alla kauplemine oli? Andsid lõdvalt ära 1100.- eest?
skeletondude

Tartust sain, too müüja ütles, et neil rohkem neid ei olnud, ainult too mis saalis on ongi alles, no ja küsisingi, et kas äkki saaks hinda alla 1100.- peale, no ja peale natukest rääkimist saingi ostetud. :)
BrutalAnts

Postitus Postitas BrutalAnts »

Saab selle kompressoriga ilusti värvida? Mingeid probleeme pole?
skeletondude

Vägagi hästi, ning ta on ainult natuke lärmakam kui tavaline külmik, ise kasutan seda juba 3 kuud ja pole mingeid probleeme esinenud, on vaja ainult peale iga korda kui värvid paak sealt alt ventiilist lahti teha ja vesi välja lasta, ükskord lasi mulle vastu kätt lausa jäätüki, rsk valus oli. :lol:
hamstrimudel

skeletondude kirjutas:Vägagi hästi, ning ta on ainult natuke lärmakam kui tavaline külmik, ise kasutan seda juba 3 kuud ja pole mingeid probleeme esinenud, on vaja ainult peale iga korda kui värvid paak sealt alt ventiilist lahti teha ja vesi välja lasta, ükskord lasi mulle vastu kätt lausa jäätüki, rsk valus oli. :lol:
Mürina kohta lahendus:kõrvaklapid ja jäätükkide lahendus:kanna raudkindaid
skeletondude

Selle postituse mõte oli??
hamstrimudel

skeletondude kirjutas:Selle postituse mõte oli??
Teisi aidata!
skeletondude

Whopedoo.
Sinusuguste kohta öeldakse: Waste of space.
simmtann
Kontakt:

Postitus Postitas simmtann »

realystic kirjutas:Jumal hoidku kas aastal 2008 ei kasuta inimesed isegi enam 1% oma ajust :evil:
Sellist filmi nagu "idiocracy" (õigekiri??) oled näinud? Kui ei siis otsi üles ja vaata! saad oma küsimusele vastuse.

PS! tegelt ka on jumala hea "komöödia" film nagu!!!11
Kui ma mudeleid veidi veel aeglasemalt ehitaksin, kutsuks uued kasutajad mind foorumis tilganäppijaks!
zorten22

Postitus Postitas zorten22 »

Vaja Dual Action airbrushi koos kena voolikuga. Mingi variant:
http://cgi.ebay.com/DUAL-ACTION-AIRBRUSH-AI ... 7C294%3A50

Põhjus, miks ma peaksin/ei peaks seda ostma? 0,2mm ots liiga peenike? Või saaks kuskilt parema hinnaga midagi?
n00b
Vasta