Airbrush
Moderaator: Juhtkond
Ei vaja, vajutad nupule ja lihtsalt värv tuleb nii iseenesest survega välja.hamstrimudel kirjutas:Ma olen 4 aastat aktiivselt spreidega mängind ja ei ole mul hingamisprobleeme olnud (ainult adenoidid)niiet ostke endale odav kaelarätik ja tõmmake see gängsta moodi ette kui värvima hakkate ja siis on kõik OK!Muidu see 299 revelli airbrush kas see kompressorit vajab?Black66 kirjutas:Seda nimetatakse kroonilieks nohuks. Mul see pea 3 aastat juba.realystic kirjutas: Mul juba aastaläbi "nohu" arvatavasti sellepärast, enam ei värvi spreidega. Hingamisteed umbes või midagi...
Jumal hoidku kas aastal 2008 ei kasuta inimesed isegi enam 1% oma ajust
Ma lähipäevadel nüüd siis saan airbrushi siis saan teada!Muidu kui kaua see väike suruõhu balloon vastu peab?realystic kirjutas:Ei vaja, vajutad nupule ja lihtsalt värv tuleb nii iseenesest survega välja.hamstrimudel kirjutas:Ma olen 4 aastat aktiivselt spreidega mängind ja ei ole mul hingamisprobleeme olnud (ainult adenoidid)niiet ostke endale odav kaelarätik ja tõmmake see gängsta moodi ette kui värvima hakkate ja siis on kõik OK!Muidu see 299 revelli airbrush kas see kompressorit vajab?Black66 kirjutas: Seda nimetatakse kroonilieks nohuks. Mul see pea 3 aastat juba.
Jumal hoidku kas aastal 2008 ei kasuta inimesed isegi enam 1% oma ajust
Mürina kohta lahendus:kõrvaklapid ja jäätükkide lahendus:kanna raudkindaidskeletondude kirjutas:Vägagi hästi, ning ta on ainult natuke lärmakam kui tavaline külmik, ise kasutan seda juba 3 kuud ja pole mingeid probleeme esinenud, on vaja ainult peale iga korda kui värvid paak sealt alt ventiilist lahti teha ja vesi välja lasta, ükskord lasi mulle vastu kätt lausa jäätüki, rsk valus oli.
Sellist filmi nagu "idiocracy" (õigekiri??) oled näinud? Kui ei siis otsi üles ja vaata! saad oma küsimusele vastuse.realystic kirjutas:Jumal hoidku kas aastal 2008 ei kasuta inimesed isegi enam 1% oma ajust
PS! tegelt ka on jumala hea "komöödia" film nagu!!!11
Kui ma mudeleid veidi veel aeglasemalt ehitaksin, kutsuks uued kasutajad mind foorumis tilganäppijaks!
Vaja Dual Action airbrushi koos kena voolikuga. Mingi variant:
http://cgi.ebay.com/DUAL-ACTION-AIRBRUSH-AI ... 7C294%3A50
Põhjus, miks ma peaksin/ei peaks seda ostma? 0,2mm ots liiga peenike? Või saaks kuskilt parema hinnaga midagi?
http://cgi.ebay.com/DUAL-ACTION-AIRBRUSH-AI ... 7C294%3A50
Põhjus, miks ma peaksin/ei peaks seda ostma? 0,2mm ots liiga peenike? Või saaks kuskilt parema hinnaga midagi?
n00b