Airbrush

Erinevate toodete kirjeldused kasutajate poolt

Moderaator: Juhtkond

Vasta
siim123

Airbrush

Postitus Postitas siim123 »

Niisiis ma mõtlesin, et teeks siukse teema, kus huvilised saaksid küsida infot ja asjatundjad vastaksid või kui on midagi öelda airbrush kohta, siis seda just siin teemas teha.
Minu küsimused:
Mis värve peab kasutama airbrushis ja kust neid saada?
Kui kallist airbrushi on mõtet osta täitsa algajal, kes pole varem seda käes hoidnud ja mis tootjad on soovitatavad?
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

Re: Airbrush

Postitus Postitas Black66 »

siim123 kirjutas:Niisiis ma mõtlesin, et teeks siukse teema, kus huvilised saaksid küsida infot ja asjatundjad vastaksid või kui on midagi öelda airbrush kohta, siis seda just siin teemas teha.
Minu küsimused:
Kui kallist airbrushi on mõtet osta täitsa algajal, kes pole varem seda käes hoidnud ja mis tootjad on soovitatavad?
Osta kasvõi kõige odavam, mis saada on. Toimib samamoodi, lükad ballooni järgi ja tulemus väga hea. Kasutad mudelivärve, lahjendad nitrolahustiga. (2 osa värvi, 1 osa nitrot) Lihtne, Japsist võid Tamiya ja Gunze värve kah tellida, viimased on väga head, tamiyaga veel kogemust pole. Ootan värve alles.
Pilt
Roosa käigukanginupu gäng
realystic
Site Admin

Postitus Postitas realystic »

Black66 kirjutas:
siim123 kirjutas:Niisiis ma mõtlesin, et teeks siukse teema, kus huvilised saaksid küsida infot ja asjatundjad vastaksid või kui on midagi öelda airbrush kohta, siis seda just siin teemas teha.
Minu küsimused:
Osta kasvõi kõige odavam, mis saada on. Toimib samamoodi, lükad ballooni järgi ja tulemus väga hea. Kasutad mudelivärve, lahjendad nitrolahustiga. (2 osa värvi, 1 osa nitrot) Lihtne, Japsist võid Tamiya ja Gunze värve kah tellida, viimased on väga head, tamiyaga veel kogemust pole. Ootan värve alles.
Ma eriti ei soovitaks nitrolahustit, tõmbab värvi matiks ja teeb liiga õhukeseks, soovitaks spetsiaalseid lahjendeid, need ei maksa eriti miskit.

Aga jaa, blacki jutt õige, kasuta mida tahad, akrüüli või õlibaasil värve, ise kasutan akrüüle, kuivab ilusti jms, Tamiya ja Gunze värvide peal.
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

realystic kirjutas:
Black66 kirjutas:
Minu küsimused:
Ma eriti ei soovitaks nitrolahustit, tõmbab värvi matiks ja teeb liiga õhukeseks, soovitaks spetsiaalseid lahjendeid, need ei maksa eriti miskit.

Aga jaa, blacki jutt õige, kasuta mida tahad, akrüüli või õlibaasil värve, ise kasutan akrüüle, kuivab ilusti jms, Tamiya ja Gunze värvide peal.
Tuleb otsida õige Nitro, mul hetkel olev nitro timib päris hästi. Ei tõmba värve kah matiks. Kuigi, kui võimalus on, oleks targem tellida. Peaks vist omale kah hankima. :wink:
Pilt
simmtann
Kontakt:

Postitus Postitas simmtann »

Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

simmtann kirjutas:
Plastikule ta kindlasti liiga ei tee. siis peab vist nitrot panema küll kõvasti rohkem kui värvi, aga siis hakkab värv juba läbi paistma. Aga seda juttu ma ei usu.
Pilt
Daffy

Postitus Postitas Daffy »

Aga nitrolahust asemel saab ju lakibensiini kasutada.
Plastikut ning eelmist värvi ei sulata ja värvid jäävad täpselt nii nagu mõeldud.
simmtann
Kontakt:

Postitus Postitas simmtann »

Simmtanni paps
Vigade parandus.
Aeraator loe aerograaf.Peale väsitavat tööpäeva ikka juhtub.
Visible

Postitus Postitas Visible »

Black66 kirjutas:
simmtann kirjutas:
Plastikule ta kindlasti liiga ei tee. siis peab vist nitrot panema küll kõvasti rohkem kui värvi, aga siis hakkab värv juba läbi paistma. Aga seda juttu ma ei usu.
Piisab ka üsna vähesest kogusest lahustist kui kergelt juba mõjuma hakkab.
Daffy

Postitus Postitas Daffy »

Pigem oleneb konsentratsioonist kui kogusest.
siim123

et võib vabalt panna sedasama revelli värvi, mida mänguasjade poes leidub ja seda nats segada nende lahustitega?
realystic
Site Admin

Postitus Postitas realystic »

siim123 kirjutas:et võib vabalt panna sedasama revelli värvi, mida mänguasjade poes leidub ja seda nats segada nende lahustitega?

Jah
siim123

vastuseta jäi veel see küsimus, et mis tootjatel hinna-kvaliteedi suhe parimad on. ma usun, et kui ostusoov tekib, siis mingit 1000.- airbrushi küll ostma ei hakka, vaevalt, et ma seda väga palju kasutaksin, et see ost ära tasuks, varem või hiljem tüütavad mudelid ära ju :roll: , et nagu tahaksin soovitusi odavamate airbrushide kohta
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

siim123 kirjutas:vastuseta jäi veel see küsimus, et mis tootjatel hinna-kvaliteedi suhe parimad on. ma usun, et kui ostusoov tekib, siis mingit 1000.- airbrushi küll ostma ei hakka, vaevalt, et ma seda väga palju kasutaksin, et see ost ära tasuks, varem või hiljem tüütavad mudelid ära ju :roll: , et nagu tahaksin soovitusi odavamate airbrushide kohta
Minul kõigeodavam revelli airbrush, tööd teeb ära, rohkem polegi tarvis. Pealegi on nii lihtsa ehitusega, et kui midagi peeti läheb, saab kõik ise korda, suure tõenäosusega.
Pilt
Kaspar

Postitus Postitas Kaspar »

siim123 kirjutas:et võib vabalt panna sedasama revelli värvi, mida mänguasjade poes leidub ja seda nats segada nende lahustitega?
Need on enamasti enamel värvid. Võid neid kasutada, aga arvesta sellega, et lakk peab ka sobiv olema siis.
Vasta