Airbrush
Moderaator: Juhtkond
Airbrush
Niisiis ma mõtlesin, et teeks siukse teema, kus huvilised saaksid küsida infot ja asjatundjad vastaksid või kui on midagi öelda airbrush kohta, siis seda just siin teemas teha.
Minu küsimused:
Mis värve peab kasutama airbrushis ja kust neid saada?
Kui kallist airbrushi on mõtet osta täitsa algajal, kes pole varem seda käes hoidnud ja mis tootjad on soovitatavad?
Minu küsimused:
Kui kallist airbrushi on mõtet osta täitsa algajal, kes pole varem seda käes hoidnud ja mis tootjad on soovitatavad?
Re: Airbrush
Osta kasvõi kõige odavam, mis saada on. Toimib samamoodi, lükad ballooni järgi ja tulemus väga hea. Kasutad mudelivärve, lahjendad nitrolahustiga. (2 osa värvi, 1 osa nitrot) Lihtne, Japsist võid Tamiya ja Gunze värve kah tellida, viimased on väga head, tamiyaga veel kogemust pole. Ootan värve alles.siim123 kirjutas:Niisiis ma mõtlesin, et teeks siukse teema, kus huvilised saaksid küsida infot ja asjatundjad vastaksid või kui on midagi öelda airbrush kohta, siis seda just siin teemas teha.
Minu küsimused:

Roosa käigukanginupu gäng
Ma eriti ei soovitaks nitrolahustit, tõmbab värvi matiks ja teeb liiga õhukeseks, soovitaks spetsiaalseid lahjendeid, need ei maksa eriti miskit.Black66 kirjutas:Osta kasvõi kõige odavam, mis saada on. Toimib samamoodi, lükad ballooni järgi ja tulemus väga hea. Kasutad mudelivärve, lahjendad nitrolahustiga. (2 osa värvi, 1 osa nitrot) Lihtne, Japsist võid Tamiya ja Gunze värve kah tellida, viimased on väga head, tamiyaga veel kogemust pole. Ootan värve alles.siim123 kirjutas:Niisiis ma mõtlesin, et teeks siukse teema, kus huvilised saaksid küsida infot ja asjatundjad vastaksid või kui on midagi öelda airbrush kohta, siis seda just siin teemas teha.
Minu küsimused:
Aga jaa, blacki jutt õige, kasuta mida tahad, akrüüli või õlibaasil värve, ise kasutan akrüüle, kuivab ilusti jms, Tamiya ja Gunze värvide peal.
Tuleb otsida õige Nitro, mul hetkel olev nitro timib päris hästi. Ei tõmba värve kah matiks. Kuigi, kui võimalus on, oleks targem tellida. Peaks vist omale kah hankima.realystic kirjutas:Ma eriti ei soovitaks nitrolahustit, tõmbab värvi matiks ja teeb liiga õhukeseks, soovitaks spetsiaalseid lahjendeid, need ei maksa eriti miskit.Black66 kirjutas:Osta kasvõi kõige odavam, mis saada on. Toimib samamoodi, lükad ballooni järgi ja tulemus väga hea. Kasutad mudelivärve, lahjendad nitrolahustiga. (2 osa värvi, 1 osa nitrot) Lihtne, Japsist võid Tamiya ja Gunze värve kah tellida, viimased on väga head, tamiyaga veel kogemust pole. Ootan värve alles.siim123 kirjutas:Niisiis ma mõtlesin, et teeks siukse teema, kus huvilised saaksid küsida infot ja asjatundjad vastaksid või kui on midagi öelda airbrush kohta, siis seda just siin teemas teha.
Minu küsimused:
Aga jaa, blacki jutt õige, kasuta mida tahad, akrüüli või õlibaasil värve, ise kasutan akrüüle, kuivab ilusti jms, Tamiya ja Gunze värvide peal.

vastuseta jäi veel see küsimus, et mis tootjatel hinna-kvaliteedi suhe parimad on. ma usun, et kui ostusoov tekib, siis mingit 1000.- airbrushi küll ostma ei hakka, vaevalt, et ma seda väga palju kasutaksin, et see ost ära tasuks, varem või hiljem tüütavad mudelid ära ju
, et nagu tahaksin soovitusi odavamate airbrushide kohta

Minul kõigeodavam revelli airbrush, tööd teeb ära, rohkem polegi tarvis. Pealegi on nii lihtsa ehitusega, et kui midagi peeti läheb, saab kõik ise korda, suure tõenäosusega.siim123 kirjutas:vastuseta jäi veel see küsimus, et mis tootjatel hinna-kvaliteedi suhe parimad on. ma usun, et kui ostusoov tekib, siis mingit 1000.- airbrushi küll ostma ei hakka, vaevalt, et ma seda väga palju kasutaksin, et see ost ära tasuks, varem või hiljem tüütavad mudelid ära ju, et nagu tahaksin soovitusi odavamate airbrushide kohta