AVD models

Kit reviews, kõlab paremini.

Moderaator: Juhtkond

Vasta
simmtann
Kontakt:

AVD models

Postitus Postitas simmtann »

Käisin külas onu Ennul. Laekunud oli ka värske partii 1/72 mõõdus plastikmudeleid firmalt AVD. Tootjal on juba valikus suur hunnik 1/43 mõõdus kit-e , mis kujutavad endast värvimata ja koostamata Start Scale Models-i toodangut. Uus 1/72 seeria tundub jätkama väga ilusate ja hästi kokku sobivate toodete rida. Vormid tunduvad väga ilusad, jooned ja nurgad teravad ja valurante pigem vähe. Esmapilgul tundub, et produkte võib julgelt soovitada. Esialgu on valikus põhiliselt kaks endise Nõukogude Liidu veoautot : Zil 130 ja Zil 131. Pakutakse kokku 11 erinevat komplekti. Võib siiski uskuda, et mudelivalik laieneb kiiresti. Kleepsud paistsid kvaliteetsed, ning juhend selge ja arusaadav. Kui millegi üle viriseda, siis pisemaid detaile on ilmselt resti küljest keeruline eemaldada.

Kirjutamise hetkel on kõik komplektid saadaval letihinnaga 11.80€, mis minu hinnangul on vägagi heas suhtes pakutava karbi sisuga.
Tasub kiigata www.modelsshop.eu , või luurata Tallinnas Laki 16 asuvasse kontorisse.

Alljärgnevalt mõned fotod tootja poolt reklaami eesmärkidel koostatud kittidest - ma ei hakanud poes kiles olevaid karpe lahti harutama :)

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Kui ma mudeleid veidi veel aeglasemalt ehitaksin, kutsuks uued kasutajad mind foorumis tilganäppijaks!
skyjack

Re: AVD models

Postitus Postitas skyjack »

Ostsin ise ka paar pildil olevat mudelit.Jäin ise ka kvaliteediga rahule ja mudelid tulid ilusad.Ainuke mis natuke häiris oli ,et polnud täiesti selgelt arusaadav kuhu mõned vesipildid lähvad.Õnneks päästis googeldamine.Soovitan !!!
Vasta