DVT galerii

Võimalus demonstreerida kokkuvõtlikult oma kollektsiooni.

Moderaator: Juhtkond

Vasta
simmtann
Kontakt:

Postitus Postitas simmtann »

Taaskord väga puhas ja ilus töö. Küll aga jääb tendi kvaliteedist kõvasti puudu. Suurelt jaolt on see ka tootja poolne möödalaskmine, aga siin oleks ilmselt saanud asja omalt poolt ka natuke paremaks tuunida. Kuna tegu on nii suure detailiga, siis on tal ka üldmuljest väga suur osa kanda, nii tundubki esimese hooga kagu mudel kuidagi odav ja mänguasjalik.
Kastikatte vorm tundub ikka eriti õnnetu olema. Kui kerge pesuga asjale läheneda, tuleks tõenäoliselt need üksikud "kortsud" veel karjuvamalt esile.

Tanel
Kui ma mudeleid veidi veel aeglasemalt ehitaksin, kutsuks uued kasutajad mind foorumis tilganäppijaks!
DVT

Postitus Postitas DVT »

Minu teada see on nii õnnetu kit, et tahtsin ta lihtsalt ära lõpetada. Tentiga niigi veetsin nii palju aega pahteldades ning lihvides, et rohkem et tahtnud enam midagi sellega teha.
Revell võiks muidugi ka iga karbi sisse kohe ka pahtlit panema, antud komplektil ei olnud ühtegi detaili kus polnud vaja midagi pahteldada-lihvida.
simmtann
Kontakt:

Postitus Postitas simmtann »

Nojah, teistpidi see on ju päris vana KIT ka. Eks teadjamad parandavad, aga kuskil 90ndate algusest on ta kindlasti tootmises olnud erinevates versioonides.
Kui ma mudeleid veidi veel aeglasemalt ehitaksin, kutsuks uued kasutajad mind foorumis tilganäppijaks!
Kasutaja avatar
Black66
Kontakt:

Postitus Postitas Black66 »

80'tel hakati Moogi juba tootma.
85 tuli Schlingmann, 86 Dakar ja 87 Military + Winterdienst. Viimasel nt. veel Lääne-Saksa regioonide kleepsud. Kapiotsas teine ootamas. Kollektsionääride seas on need esimese otsa Moogid väga hinnas.
Pilt
Roosa käigukanginupu gäng
Rock

Postitus Postitas Rock »

Suurepärane töö. Võtab ikka mõnusalt muigama küll, kui 80-90ndate rallikaid vaadata. Tõelised Autod suure tähega ja mudelitena samuti nauditavad. Celica on rallikollektsiooni "must have". Jätka samas vaimus;)
DVT

Postitus Postitas DVT »

Tänud!!!
Miramax

Postitus Postitas Miramax »

ModellingMaster on vist uus tegija.
Kuidas mudeli kvaliteet oli ?
Pilt
DVT

Postitus Postitas DVT »

Modelling Master on jah, suht uus tegija. Kuid nendel on juba mõned mudelid olemas. Minu arvates nad alustasid ca 3 aaastad tagasi. Tegelikult see on üks inimene, kes teeb ise kõik need mudelid ning pärast teeb lihtsalt nendest koopiad. Kvaliteet on väga hea ning jupid istuvad väga hästi kokku, kuid loomulikult ei saa seda võrrelda näiteks Tamiyaga kuna üks inimene ei saa kunagi tootmisvõimalused milised on suurel tegijal.
Vasta