Mida mul lisada on, see niigi perfektne mudel?rnkx kirjutas:Täiustad ise ka kuidagi moodi või teed OOB koos photoetchiga?

Küünlajuhtmed tehtud, väljalaske kuumuskaitse tehtud...ei teagi rohkem mida teha ju
Moderaator: Juhtkond
Peenemaid leiab, mul pea poole peenem olemas. Teine võimalus oleks võtta isolatsioon maha ja kasutada puhast traati. Värvid ära ja tulemus missugune.siim123 kirjutas:kust sa ikka peenemaid võtad? mina küll midagi halvasti ei ütleks, ainult tsipa liivapaberit oleks võinud ikka kasutadarnkx kirjutas:Ei noh valamisjäljed oleks ikka võinud maha lihvida ja küünla juhtmed peaks peenemad olema.
Selge, siis oleks tulndu teine traat leida.realystic kirjutas:Silmaga vaadates pole minuarust juhtmetel häda midagi, mulle meeldib kuigi jah oleks peenemat juhet teeks ikka uuesti.
Black, seal sees ei ole tavaline traat vaid see põimitud vms, õhukestest traatidest koos, saad aru küll mida mõtlen.
Ja see mootoribloki vahe, liivapaber poleks seda küll ära ajanud ja pahteldada pole ka mõtet kuna see ei jää näha