alguses ei näe midagi ja siis kohe vigade parandus see on see ja see on see, ära õigusta ennast nii palju, minu mersul ka vead, tean, las olla, ei püüdlegi perfektsuse ja auhinna poole! kui tahad mu mersust ka selliseid pilte teha, siis lase käia, mul on tõsiselt kopp ees sinuga jagelemisest! mida sa vingud ja tõmbled iga asja peale ?
Honda S2000
Moderaator: Juhtkond
alguses ei näe midagi ja siis kohe vigade parandus see on see ja see on see, ära õigusta ennast nii palju, minu mersul ka vead, tean, las olla, ei püüdlegi perfektsuse ja auhinna poole! kui tahad mu mersust ka selliseid pilte teha, siis lase käia, mul on tõsiselt kopp ees sinuga jagelemisest! mida sa vingud ja tõmbled iga asja peale ?
Selle ei ma ütlesin selle pärast, et sa mingid kindlad asjad välja tooks. Tegelikult ma ise tedsin kus veidike mööda läks. Oleks ma jah öelnud, siis sa oleks öelnud, et ise tead.Still In Mömm (((((d-.-b))))) says:
ei suutnud sumpsi teha? sa ei oska lugeda et see läks katki või?
Still In Mömm (((((d-.-b))))) says:
kohe situn uue sumpsi sul vlja eksole
sinu s2k-l on vigu niipalju et ma ei viici neid rivistama hakata, ma tean et mu mersul on ka vead, mind ei huvita, mulle meeldib ta nii kuidas ta on, mina ei kannata kriitikat? ise sa plõksid iga asja peale ju?
Rene- says:
sa võid kõik vead välja tuua
Rene- says:
mul aega on
mul ej ole, nimekiri kisub pikaks
Rene- says:
või veelparem postita spc-sse
ei viici igat su pilti ringitama hakata
Rene- says:
sa ei pea ringitama